snöplogning

Ruteskogen

Snöskottning och plogning

Snöskottning och plogning

Om snön kommer tillbaka utan att du själv orkar med det så kan jag mot betalning hjälpa dej! Inga stora jobb för vi är för dej som vill ha plogat ner till och vid stugan från huvudvägen! Helgerna veckorna 6-12 finns jag där för dej!! Så tveka inte, helgen i stugan är räddad!!

Fyll i formuläret längst ner på denna sida före 20.00! Listade kunder har företräde!

Bandade 4-hjulingen
Jag plogar med en Can-Am 1000cc med Apache band under vintermånanderna. Frontmonterad vändbar plog på 160cm. Banden gör att jag kan klättra på vallarna och därför bygga högre vallar än om jag hadde hjulen på. Gas och handtagsvärmare. Blinklampa, motorsåg och aktermonterad spade att skotta med.

Plogar och skottar åt dej i Rute!

Jag tar jobb i Rute såklart! I kartan till höger ser du sockengränsen. Blå punkt är vår gård och utgångspunkten för timdebiteringen. Den ligger 500m från Rute kyrka. Normalt åker jag direkt med 4-hjulingen mot plogjobbet men är det längre bort i socknen så kanske jag lastar på släpet om stora vägen är plogad. 

Du betalar....

För plogning

300:- + moms / timme

Tiden startar och stoppar i blå punkten (hemma på vår gård).  Jag gratisplogar ibland busshållplatsen Rute kyrka och då stoppas debiteringstiden när jag börjar ploga där.

Är ni flera i samma område vid samma tillfälle så delar ni på framkörningen.

Bränsle ingår i priset.

Minimidebitering är 200:- + moms. 


För skottning

När jag plogat åt dej så kanske du vill ha skottat till dörren också! 100:- + moms/timme, (minimikostnad/jobb 50:- + moms)

Exempel på ett arbete....

Dagen före

Jag ser i mailkorgen kl2000 dagen före vilka som nästkommande dag vill ha hjälp. Jag gör mig en arbetslista för nästkommande dag. Jag ser att det finns flera arbeten i närhet av varandra så dom får dela framkörningstid/återresa till utgångspunkten och på den delen plussas egen arbetstid. 

Skicka mail med formuläret nedanför innan 2000 kvällen före du vill ha plogat så sammanställer jag en arbetslista för nästkommande dag!

 
 
 
 
Ja
Nej